home

Wie zijn wij?

Helène Reintjes

Helène studeerde Psychologie aan de Radboud Universiteit Nijmegen. Na haar studie startte zij in 1990 als intercedente bij een grote landelijke uitzendorganisatie. Vervolgens werkte zij enige jaren binnen de farmaceutische branche als rayonmanager. De werving & selectie bleef echter trekken en Helène besloot in 1993 dan ook haar carrière te vervolgen bij Staff Plannning Nederland, een organisatie die zich bezighoudt met bemiddeling van midden- en hogerkader functies, zowel interim als vaste dienstverbanden. Sinds 2004 is Helène als ervaren recruiter werkzaam bij Talent Relations en heeft zij vele kandidaten bemiddeld bij onze opdrachtgevers. 

Helène Reintjes
reintjes@talentrelations.nl
(06) 23 53 60 78
LinkedIn

Saskia Rijnsburger

Saskia studeerde Bedrijfseconomie aan de HEAO in Haarlem. Na haar afstuderen werkte zij gedurende 10 jaar bij een aantal grote banken als IT-implementatie consultant. Vanaf 1998 was zij werkzaam bij Penta Scope waar zij zich als consultant bezig hield met projectleiding, advisering en coaching voor diverse cliënten. In 2001 maakte zij de overstap naar recruitment en trad in dienst bij Recruitment Partners, een bureau voor Werving & Selectie en Executive Search, waar zij manager Human Resources was. In 2002 is Saskia gestart met Talent Relations.


Saskia Rijnsburger
rijnsburger@talentrelations.nl
(06) 41 85 22 00
LinkedIn

Talent Relations gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses. Meer weten?
Close