Inloggen
Nog niet geregistreerd? Schrijf nu in
Dit is
Talent Relations
Dit is
Talent Relations
Amsterdam

E-commerce Assortment Specialist

Vervuld

Functie omschrijving E-commerce Assortment Specialist

Voor een grote en bekende groothandel/retailer met hoofdkantoor in Amsterdam, onderdeel van een internationale organisatie, ben ik zoek naar een E-commerce Assortment Specialist.

De nummer één groothandel van Nederland worden: dat is het doel van mijn opdrachtgever. Als E-commerce Assortment Specialist op het hoofdkantoor draag jij hier direct aan bij. Wil jij hen helpen om een attractieve webshop te onderhouden voor hun klanten? Weet jij vanuit analyse wat een goed productaanbod is en deel jij dit? En zorg jij hierbij voor sturing én enthousiasme? Dan bouwen zij graag samen met jou aan een grootse organisatie.

Als E-commerce Assortment Specialist ben je onderdeel van het Transformation Office en beheer je de e-commerce kanalen zoals het Horeca Bezorgservice bestelplatform en nieuwe online verkoopkanalen, zoals de webshop .

Wat ga je doen?

Jij weet door analyse wat de juiste producten op de juiste digitale kanalen zijn. Stijgt de vraag ergens naar? Wordt er naar producten gezocht die niet in het assortiment zitten? Dan heb jij contact met de category managers en adviseer je ze in producten en kanalen. Je biedt ondersteuning en advies aan collega’s en klanten bij vragen over e-commerce en het maken van de beste keuze. Je zorgt voor een up-to-date online assortiment database en onderhoudt deze, daarnaast bewaak je dat de juiste product content aanwezig is. Als het nodig is dan test je nieuwe releases. Zie jij verbeter mogelijkheden? Trek dan aan de bel!

Functie eisen E-commerce Assortment Specialist

Jij hebt een commerciële achtergrond op HBO-niveau. Je kunt goed analyseren en bent punctueel in de uitvoering van je werk. Natuurlijk weet jij wat de klant wil. Om tot een optimaal resultaat te komen is het goed samenwerken met collega’s van diverse afdelingen van cruciaal belang. Je weet je bevindingen goed over te brengen en kunt hier een sturende rol in hebben.

Bedrijfsprofiel

Met zeventien vestigingen en ruim 3500 medewerkers is mijn opdrachtgever een begrip in Nederland. Hun doel? De nummer één groothandel van ons land worden. Ze geloven in de kansen die voor hen liggen. Op elk moment het juiste aanbod bieden. Klanten verrassen met de allerbeste service. En continu vernieuwende oplossingen bedenken.

Bedrijfscultuur

Je zult werkzaam zijn in een dynamische, veranderingsgezinde werkomgeving, waar gedreven professionals nauw met elkaar samenwerken. De bedrijfscultuur kenmerkt zich door nuchter, ‘afspraak is afspraak’ en resultaatgerichtheid.

Zij bieden

  • De kans om mee te bouwen aan een organisatie van de toekomst. Je krijgt veel vrijheid, verantwoordelijkheid en de mogelijkheid om écht een verschil te maken.
  • Samenwerken met een gedreven, ondernemende en diverse club mensen.
  • De organisatie is onderdeel van een grote internationale moederorganisatie, één van de grootste en belangrijkste retail- en foodservice bedrijven ter wereld.
  • De lijnen binnen de organisatie zijn kort. Hierdoor krijg je snel dingen voor elkaar en kun je echt iets betekenen.
  • Een aantrekkelijk salaris, goede arbeidsvoorwaarden, pensioenregeling en personeelskorting.
  • Veel kansen om groots te groeien - zowel professioneel als persoonlijk.
  • Uitstekend bedrijfsrestaurant waar je zelfs warme maaltijden voor thuis kunt bestellen.

Locatie

Amsterdam

Publicatiedatum

02.10.2020

Contactpersoon

Saskia Rijnsburger

Deel deze vacature
Maak een jobalert
Vacature details
Match criteria
  • HBO
  • Vast
  • Online Marketing
  • Recent vervuld
  • Noord-Holland
  • 6-10 jaar
  • 3-5 jaar

Kennismaken?

Talent Relations gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.