Inloggen
Nog niet geregistreerd? Schrijf nu in
Dit is
Talent Relations
Dit is
Talent Relations
Baarn/hybride

Online Marketeer Communicatie

Functie omschrijving Online Marketeer Communicatie

Gaat jouw hart sneller kloppen van online en offline communicatie over producten en evenementen? Ben jij een conceptueel sterke professional en ben jij de enthousiaste creatieveling die toe is aan een volgende stap? Combineer jij denken en doen en ben jij daarmee in staat om een effectieve communicatie neer te zetten én uit te voeren? Dan ben jij wellicht de Online Marketeer die aansluit bij het informele, maar hardwerkende team van mijn opdrachtgever.

Mijn opdrachtgever is een Amerikaanse producent van verzorgingsproducten en gezonde voeding. Zij maken gebruik van netwerkmarketing voor de verkoop van deze producten via Business Owners. Vanuit Baarn is het team haar klanten uit België, Nederland en Luxemburg van dienst bij hun zelfstandige verkoop van producten en het uitbreiden van hun netwerk én het opbouwen van hun eigen business. Een mix van een B-to-C en B-to-B aanpak.

In deze functie ben je medeverantwoordelijk voor de communicatie van de events en producten op de online communicatie kanalen.

Jouw communicatie taken bestaan uit het bouwen aan naamsbekendheid en positieve merkbeleving en je houdt de zelfstandige ondernemers op de hoogte. Je kent de markt, bent op de hoogte van alle trends en laatste ontwikkelingen en weet welke content aansluit bij hun doelgroepen. Je helpt mee met het bedenken en uitvoeren van de media strategie, en rapporteert over de kwalitatieve en kwantitatieve resultaten. Je hebt een analytisch inzicht en je hebt kennis van (social-) media en communicatie.

Jouw events communicatie taken bestaan ook uit het beheer en maken van de communicatieplanning, je schrijft en maakt voor de uitnodigingen, de mailings, social media content en je coördineert de werkzaamheden voor de Event app.

Functie eisen Online Marketeer Communicatie

  • Afgeronde HBO-opleiding met een specialisatie in marketing en/of communicatie.
  • Minimal 2 jaar ervaring als (online) marketeer.
  • Passie voor het creëren van impactvolle content voor doelgroepen.
  • Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal is noodzakelijk en beheersing van de Franse taal is een pre.

Bedrijfsprofiel

Mijn opdrachtgever is de grootste teler ter wereld van hoogwaardige aloë vera- en bijenproducten (verzorging en voeding), met een jaaromzet van bijna 3 miljard dollar. Het bedrijf is opgericht in 1978 en opereert in meer dan 160 landen.

Vanuit Nederland wordt de Benelux markt bedient. Hier werken 28 mensen, waarvan een groot deel in Marketing & Operations.

Mijn opdrachtgever behoort tot de meest stabiele en succesvolle netwerkmarketing bedrijven ter wereld. De vraag naar natuurlijke en kwalitatief hoogwaardige gezondheids- en huidverzorgingsproducten neemt sterk toe, ook in de Benelux. Gezien de ontwikkeling die ze doormaken hebben ze jou nodig!

Zij bieden

Een uitdagende functie met een grote zelfstandigheid en veel vrijheid. Er wordt gewerkt in een informele sfeer. Dagelijks wordt er samen uitgebreid geluncht en regelmatig worden borrels, bbq's, etc. georganiseerd.

Een prima salaris, een zeer goede pensioenregeling en reiskostenvergoeding. Het betreft een fulltime functie (40 uur), maar deze mag ook voor 32 uur ingevuld worden.

Locatie

Baarn/hybride

Publicatiedatum

03.05.2023

Contactpersoon

Saskia Rijnsburger

Deel deze vacature
Maak een jobalert
Vacature details
Match criteria
  • HBO
  • Vast
  • Online Marketing
  • Utrecht
  • 1-2 jaar
  • 3-5 jaar

Kennismaken?

Talent Relations gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.