Inloggen
Nog niet geregistreerd? Schrijf nu in
Voor
Kandidaten
Voor
Kandidaten

Jouw nieuwe uitdaging

Ben je werkzaam in marketing intelligence of online marketing en toe aan een nieuwe uitdaging of regelmatig beschikbaar voor een interim opdracht? Graag kijk ik samen met jou naar waar je echt enthousiast van wordt en wat bij je past.

Werkwijze

Ik maak uitgebreid met je kennis, het liefst in een persoonlijke ontmoeting of anders via een skype interview. Een oriënterend gesprek is ook altijd mogelijk. Ik kan je veel vertellen over de organisaties waar ik voor werk en samen kunnen we bekijken wat goed bij jou past.

Ik ga uiteraard vertrouwelijk om met jouw gegevens en zal deze nooit zonder jouw toestemming voorleggen aan één van mijn opdrachtgevers. Lees ook het privacy statement van Talent Relations.

Samen op zoek

Samen kijken we naar een passende vacature of opdracht. Je kunt zelf de actuele vacatures volgen door het instellen van een jobalert. Opdrachten moeten vaak heel snel worden ingevuld en staan daarom niet altijd op de site.

Je kunt je ook inschrijven, zodat ik jou actief kan benaderen bij passende vacatures of opdrachten. Sta je al ingeschreven, dan kun je altijd even jouw profiel updaten.

Recruitment in Marketing Intelligence
& Online Marketing

Kan ik je helpen?

Ben jij een data analist, database marketeer of online marketeer? Vind je het prettig om eens te praten over een volgende stap in jouw loopbaan? Ik ga graag het gesprek met je aan. Je bent welkom in Oegstgeest of we kunnen met elkaar mailen, whatsappen of bellen. Wat jouw voorkeur heeft.

 

Neem contact op Alle vacatures

Talent Relations gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.