Inloggen
Nog niet geregistreerd? Schrijf nu in
Dit is
Talent Relations
Dit is
Talent Relations

 

We hebben weer zoveel leuke nieuwe vacatures binnen, dat het hoog tijd is voor een nieuwsbrief! Hier in vind je een selectie van onze actuele vacatures. Voor een volledig overzicht kun je terecht op onze website. Via deze weg kun je ook solliciteren of je inschrijven in ons kandidaten bestand. Verder kun je jouw eigen gegevens beheren en een job search agent in stellen door jouw zoekresultaten naar jouw mailbox te laten sturen.

Ken je anderen voor wie onze vacatures interessant zouden kunnen zijn? Mail ons de gegevens van de betreffende persoon, dan nemen wij graag met hem of haar op. Mocht jouw tip leiden tot de plaatsing van een kandidaat, dan belonen we je met een cadeaubon t.w.v. € 500,-. 

Met vriendelijke groet,

Talent Relations

ONLINE MARKETEER E-COMMERCE in Den Haag
Heb je ervaring met het managen van grote SEA en Affiliate Marketing campagnes maar wil je je breder ontwikkelen binnen online performance marketing? Dan hebben wij een leuke functie voor je! Als Online Marketeer binnen de afdeling Digital Marketing – die zorg draagt voor het continu aantrekken van relevante, converterende bezoekers naar alle digitale channels – vervul je een veelzijdige rol waarin je gaat bezig houden met alle online performance kanalen naast SEA/Paid search.

 

TEAMLEAD - SENIOR CUSTOMER INTELLIGENCE ANALIST in Hoofddorp
Het Consumer & Strategic Insights team van onze opdrachtgever (bestaande uit 4-6 FTE) is gericht op insight creatie op basis van consumenten onderzoek, database onderzoek, modelbouw en rapportages. Voor de aansturing van dit team zoeken we een Teamlead, die zelf ervaring heeft met database onderzoek en -analyse, maar ook enige ervaring heeft met het aansturen van een klein team (functioneel, operationeel of als projectmanager).

 

LEAD SYSTEM ARCHITECT
Onze opdrachtgever is een snel groeiend adviesbureau met circa 30 consultants. Momenteel wordt de dienstverlening verbreed op het vlak van Real-Time Interaction Marketing (RTIM), waarvoor het adviesbureau al enige jaren een strategisch partnership heeft met een leading company op het vlak van RTIM-solutions. Om het team te versterken zoeken wij een consultant die ervaring heeft op het vlak van implementatie van systeem architectuur om de RTIM-afdeling te gaan opzetten en leiden.

 

INTERIM TESTER SAS MARKETING DWH in Hoofddorp
Voor deze nieuwe interim opdracht zoeken we een freelancer met ervaring met het schrijven van SAS Enterprise Guide codes. De werkzaamheden betreffen het testen van het nieuwe Datawarehouse. Het gaat om een opdracht tot en met december 2016 voor 3 tot 4 dagen per week (indien je 4 dagen per week beschikbaar bent, ga je je 1 dag per week bezighouden met database marketing activiteiten of een eventuele technische invulling daarvan).

 

CONSULTANT DATABASE MARKETNG in Amsterdam
Voor een zeer professionele en innovatieve consultancy organisatie in Amsterdam zijn wij op zoek naar een enthousiaste Database Marketeer ter uitbreiding van het Marketing Operations team. Kwaliteit staat heel hoog in het vaandel, de medewerkers hebben een gemeenschappelijke passie voor data en er zitten geen muren tussen afdelingen. Dat betekent dat er veel samenwerking is en ook veel doorgroeimogelijkheden zijn. En heel belangrijk: je zult hele leuke en gezellige collega's hebben!

Bij het zelfde bureau hebben wij ook nog een vacature voor een DATABASE MARKETEER / DATA MANAGER. Wil jij een actieve rol spelen in de voorbereiding, uitvoering en evaluatie van (multi-channel) marketing campagnes voor verschillende opdrachtgevers maar vind je het daarnaast leuk om meer technische taken uit te voeren zoals database beheer en bouwen van interfaces naar andere systemen (API's en ETL's)? Dan zijn wij op zoek naar jou!


Recruitment in Marketing Intelligence
& Online Marketing

Talent Relations gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.