Inloggen
Nog niet geregistreerd? Schrijf nu in
Dit is
Talent Relations
Dit is
Talent Relations

 

In deze nieuwsbrief vind je een selectie van onze actuele vacatures. Voor een volledig overzicht kun je terecht op onze website. Je kunt onze vacatures ook volgen via LinkedIn.

Ken je anderen voor wie onze vacatures interessant zouden kunnen zijn? Mail ons de gegevens van de betreffende persoon, dan nemen wij graag met hem of haar op. Mocht jouw tip leiden tot de plaatsing van een kandidaat, dan belonen we je met een cadeaubon t.w.v. € 500,-. 

Met vriendelijke groet,

Talent Relations

 

SENIOR SEA SPECIALIST E-COMMERCE in Arnhem
Ben jij een zeer ervaren SEA Specialist en gewend met zeer grote budgetten te werken? Heb jij ervaring in e-commerce en is het tijd voor een nieuwe uitdaging? Dan is deze functie wellicht iets voor jou!

 

SENIOR MARKETING INTELLIGENCE ANALIST in Alphen aan den Rijn of Deventer
Een mooie uitdagende rol bij de grootste online uitgeverij en informatie dienstverlener in Nederland! Ze maken de omslag naar digital in de breedste zin van het woord. Hierbij maken ze gebruik van de nieuwste technologieën, zoals marketing automation tools als Eloqua en werken ze volgens het principe Digital First.

 

(ONLINE) MARKETING EN COMMUNICATIE SPECIALIST B2B in omgeving Den Haag
Voor onze opdrachtgever, een startup in de logistieke sector, zijn wij op zoek naar een enthousiaste kandidaat die zelfstandig, proactief en voortvarend aan de slag gaat met het opzetten van de marketing en communicatie en de ondersteuning van sales. Het betreft een complex product in een complexe internationale markt, waarin de adoptie nog laag is.

 

CAMPAIGN DEVELOPER / E-MAIL SPECIALIST in Amstelveen
Intelligenz is een innovatief marketingbureau gespecialiseerd in CRM, Customer Intelligence en Marketing Automation. Je werkt in een klein team aan interessante projecten voor verschillende opdrachtgevers. Tot je werkzaamheden behoren onder andere het ontwerpen en realiseren van customer journeys (multi-step campagnes). Je weet deze zelfstandig te realiseren (denk hierbij aan het ontwikkelen van e-mail templates, webformulieren en landingspagina’s).

 

EXPERIENCED RESEARCH CONSULTANT FMCG in omgeving Rotterdam
A great job for an experienced Research Consultant at a new generation agency stretching the boundaries of marketing research (nominated as one of the top 3 most innovative marketing research agencies in the world)!

QUALITATIVE RESEARCH MANAGER FMCG in omgeving Rotterdam
For the same agency: As Research Manager you fully manage client projects and help companies to listen to and collaborate with their customers, based on innovative quantitative and qualitative research methods. You will be part of a team of 25 consultants based in Rotterdam that works for cool companies such as Arla Foods, Bavaria, Douwe Egberts.

 

BUSINESS INTELLIGENCE CONSULTANT in heel Nederland
Bij een kleine, maar groeiende consultancy organisatie op het gebied van energie en zorg.Voor deze functie heb je minimaal zo'n drie jaar ervaring met BI, ben je in staat om de requirements scherp te kunnen krijgen, kun je analyses uitvoeren en haal je de diamantjes uit de data. Daarnaast maak je dashboards en rapportages, bijvoorbeeld met Power BI. Je hoeft geen consultancy ervaring te hebben, maar wel een flexibele en klantgerichte instelling en je hebt oog voor commerciële kansen


Recruitment in Marketing Intelligence
& Online Marketing

Talent Relations gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.