Inloggen
Nog niet geregistreerd? Schrijf nu in
Dit is
Talent Relations
Dit is
Talent Relations

 

In deze nieuwsbrief vind je een selectie van onze actuele vacatures. Voor een volledig overzicht kun je terecht op onze website. Je kunt onze vacatures ook volgen via LinkedIn.

Ken je anderen voor wie onze vacatures interessant zouden kunnen zijn? Mail ons de gegevens van de betreffende persoon, dan nemen wij graag met hem of haar op. Mocht jouw tip leiden tot de plaatsing van een kandidaat, dan belonen we je met een cadeaubon t.w.v. € 500,-. 

Met vriendelijke groet,

Talent Relations

 

MANAGER SEGMENTEN EN CAMPAGNE MARKETING in Alphen aan den Rijn of Deventer
Wil jij werken in een omgeving waarin je mag werken met state of the art tooling als het gaat om marketing automation? Heb jij een passie voor digital marketing en kun je anderen hierin inspireren? Is leiding geven je tweede natuur? Dan is deze rol van Manager Marketing (15fte) jouw baan!

 

INTERIM COMPETITIVE INTELLIGENCE SPECIALIST in Delft
Dynamic international retail environment (premium brand). In this role you design, execute and analyse competitive intelligence to create the foundation for an outside-in view of what is the competitive landscape of the business today that will feed into the performance analysis. Over 50 markets worldwide.

For the same client we are searching for an INTERIM INTELLIGENCE SPECIALIST. This concerns a replacement during maternity leave. Build strong partnerships within and outside the different companies to get the best understanding of what insight is needed to impact the business. Make insights and facts accessible and communicate them in a clear and actionable way. Build a deep understanding of today’s world through consumers’ and customers’ eyes.

 

DISPLAY CONSULTANT in Leiden
Als Display consultant lever jij een belangrijke bijdrage aan de branding doelstellingen van de klanten van onze opdrachtgever. Je bent verantwoordelijk voor de strategie, opzet en uitvoer van display, social en video campagnes bij jouw klanten en bent voor hen het vaste aanspreekpunt. Je werkt hierbij nauw samen met je collega’s vanuit andere disciplines. Onze opdrachtgever is één van de grootste online marketing bureaus in Nederland.

Voor dit bureau zoeken we ook een ONLINE TRAFFICKER. Als online trafficker ben jij de spin in het display web. Inzet van banners, rich media en online video kent voor jou geen geheimen. Je bent het aanspreekpunt van display campagnes en waarborgt de kwaliteit van de campagnes in DoubleClick. Je gaat aan de slag in DCM en biedt ondersteuning aan display consultants door het maken van campagne rapportages. Zodra er een campagne niet loopt of er technische uitdagingen zijn, herken je deze direct en bent oplossingsgericht.

 

DATABASE MARKETEER/ANALIST in Hoofddorp
Ben je op zoek naar een nieuwe baan waarin je als database marketeer jouw commerciële én analytische vaardigheden kan benutten en verder kan uitbouwen? Dan is dit een leuke functie voor jou! Je werkt in een inspirerende en uitdagende werkomgeving en hebt alle kansen op een mooie carrière.

 

JUNIOR MARKETING AUTOMATION SPECIALIST in Amstelveen
Intelligenz is een innovatief marketingbureau gespecialiseerd in CRM, Customer Intelligence en Marketing Automation. Je bent een starter op de arbeidsmarkt of hebt net een jaar werkervaring. We zijn op zoek naar iemand die zich in hoog tempo wil verdiepen in alle aspecten van Marketing Automation. Je krijgt de kans om te werken aan interessante projecten voor een groot aantal verschillende opdrachtgevers.

 

CAMPAIGN DEVELOPER in Den Haag
Je bent verantwoordelijk voor de opmaak, inrichting en het testen van e-mailuitingen, landingpagina’s en webformulieren. Hierbij maak je, als vanzelfsprekend, gebruik van de laatste HTML en CSS technieken. Je bent het eerste aanspreekpunt voor technische en functionele vragen en/of storingen. Daarnaast zorg je voor het bouwen, configureren, testen en operationeel houden van volledige e-mailmarketingcampagnes/customer journeys in de verschillende verzendsystemen. Je bent creatief en denkt mee met het steeds weer verder optimaliseren van de customer journeys op basis van resultaten, best practises en ervaringen.


Recruitment in Marketing Intelligence
& Online Marketing

Talent Relations gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.