Inloggen
Nog niet geregistreerd? Schrijf nu in
Dit is
Talent Relations
Dit is
Talent Relations

 

In deze nieuwsbrief vind je een selectie van actuele vacatures. Voor een volledig overzicht kun je terecht op de website. Je kunt nieuwe vacatures ook volgen via LinkedIn.

Heb je interesse en/of vragen over één van de vacatures of zou je eens van gedachten willen wisselen over een volgende stap in je loopbaan, laat het me even weten!

Met vriendelijke groet, Saskia Rijnsburger Talent Relations

DIGITAL CAMPAIGN MARKETEER in Maarssen Ben jij een commercieel gedreven marketeer? Weet jij als geen ander goede campagnes te bedenken en in te richten? Vind jij het leuk om je te verdiepen in klanten en verschillende sectoren? Heb je bovendien een sterke affiniteit met IT en voel jij je thuis in een technisch commercieel georiënteerd bedrijf? Mijn opdrachtgever is de tweede partij in Nederland op het gebied van glasvezel en de beste in de markt. Een hele leuke, succesvolle en ambitieuze organisatie, waar veel ruimte is voor eigen initiatief en nieuwe ontwikkelingen.

SENIOR MARKETING DATA ANALIST in Hoofddorp Voor Sanoma Media ben ik op zoek naar een proactieve, ondernemende en salesgedreven kandidaat, die trusted advisor is voor de business. Sanoma heeft een enorme hoeveelheid on- en offline data beschikbaar, dit betreft 40 verschillende merken. De inzet van big data wordt bewezen toegepast en leidt tot zeer goede resultaten. Het werken met modellen en factbased sturen zit in de genen. Je bent expert in het ontwikkelen van vernieuwende modellen en complexe data analyses. Je bent een commerciële denker, die weet wat er speelt in de business, welke analyses nodig zijn en het gebruik van data vertaalt naar een business wise advies. Je coördineert verschillende data gedreven projecten (bij voorbeeld voor de app tijdschrift.nl of op het vlak van Customer Service) en zorgt samen met het team dat deze goed lopen. Als inhoudelijke 'goeroe' in het team, coach je de andere analisten en help je de database marketeers om hun analyses naar een hoger niveau te tillen.

Voor Sanoma zoek ik ook nog een MEDIOR MARKETING DATA ANALIST. Je draagt bij aan een 360º klantbeeld door op basis van voorspellende modellen, data analyses (van eenvoudig tot geavanceerder) en rapportages inzichten te creëren en actief uit te dragen. Denk aan segmentaties, klantwaarde, retentie, churn, cross sell, effect van het pricing beleid, welke proposities werken wel/welke niet. Je neemt deel aan diverse strategische en afdelingsprojecten. Je wordt begeleid door een senior collega, waar je veel van kunt leren en je weet daar een succes van te maken.

MARKETING DATABASE DEVELOPER / SQL SPECIALIST in Amstelveen Voor Intelligenz, een innovatief marketingbureau gespecialiseerd in Marketing Automation, ben ik op zoek naar een enthousiaste SQL Server database developer. Je werkt in een klein team aan interessante projecten voor verschillende opdrachtgevers. Tot je werkzaamheden behoren het ontwerpen en ontwikkelen van databases en het inrichten van bijbehorende ETL-processen. Ook onderhoud je CRM applicaties en ontwikkel je rapportages en dashboards. Werken aan bureauzijde brengt afwisseling en dynamiek met zich mee. Je streeft het beste resultaat voor jouw klanten na en hebt een flexibele opstelling.

Verder heb ik nog diverse functies voor MARKETING DATA ANALISTEN/DATA SCIENTISTS (medior en senior/teamlead) in Amsterdam, Den Haag en Hoofddorp. Deze staan niet allemaal op de site, dus mocht je openstaan voor een andere baan, laat het me even weten, dan kan ik je meer informatie geven!  

Recruitment in Marketing Intelligence
& Online Marketing

Kan ik je helpen?

Talent Relations bemiddelt al meer dan 15 jaar in functies op het vlak van data analyse, database marketing en online marketing, zowel op vaste als freelance basis. Op zoek naar professionals voor jouw team? Ik help je graag!

 

Neem contact op Alle vacatures

Talent Relations gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.