Inloggen
Nog niet geregistreerd? Schrijf nu in
Dit is
Talent Relations
Dit is
Talent Relations

 

In deze nieuwsbrief vind je een selectie van actuele vacatures. Voor een volledig overzicht kun je terecht op de website. Je kunt nieuwe vacatures ook volgen via LinkedIn.

Heb je interesse en/of vragen over één van de vacatures of zou je eens van gedachten willen wisselen over een volgende stap in je loopbaan, laat het me even weten!

Met vriendelijke groet, Saskia Rijnsburger Talent Relations

WEB ANALYTICS CONSULTANT in Zuid-Holland Voor één van de grotere en het meest talentvolle online marketing bureau in Nederland. Wil jij een kijkje nemen in de keuken van Basic-Fit, Marktplaats, Vacansoleil, Carglass of Q-Park? Dan is dit echt iets voor jou! 

Mijn opdrachtgever zoekt ook (web) analisten/online marketeers met 1-2 jaar ervaring die deel willen nemen aan de INTERNATIONAL ANALYTICS ACADEMY

En voor de versterking voor het Display team is er ruimte voor een DISPLAY CONSULTANT

JUNIOR MARKETING INTELLIGENCE ANALIST in omgeving Utrecht Ben jij een starter of junior in het vakgebied? Vind je het leuk om voor verschillende opdrachtgevers te werken en daarbij begeleid te worden door twee zeer ervaren marketing intelligence specialisten? Dan is deze functie echt iets voor jou! 

MARKETING AUTOMATION MANAGER/SPECIALIST in Amsterdam Een functie bij een toonaangevend full service marketing- en communicatie bureau. Zij werken onder andere voor een grote Europese opdrachtgever in de automotive/after market branche. Er is een nieuwe 360 klantview database ontwikkeld, die wordt uitgerold naar de eerste pilot dealers. Aan deze nieuwe omgeving wordt een marketing automation platform gekoppeld en ingericht om naar getriggerde omni channel campaigns te gaan. Een ‘live’ pilot omgeving waarin er zal worden getest, geleerd en verbeterd en ook gerelateerde data en content processen nieuw worden vormgegeven.

PROJECT MANAGER RESEARCH in Amsterdam Heb je een aantal jaren ervaring binnen marktonderzoek en ben je toe aan een nieuwe uitdaging bij een toonaangevende organisatie? Voor mijn opdrachtgever, wereldwijd marktleider in reputatie management, ben ik op zoek naar een enthousiaste, energieke en servicegerichte Project Manager voor Nederland en België. Je werkt nauw samen met de consultants, die het contact met de klant hebben, data analisten, de data scientist en met grote panel providers.

Ik heb diverse functies voor DATABASE MARKETEERS/ANALISTEN (junior, medior en senior/teamlead) in Utrecht, Amsterdam, Hoofddorp. Deze staan niet allemaal op de site, dus mocht je openstaan voor een andere baan, laat het me even weten, dan kan ik je meer informatie geven!  

Recruitment in Marketing Intelligence
& Online Marketing

Kan ik je helpen?

Talent Relations bemiddelt al meer dan 15 jaar in functies op het vlak van data analyse, database marketing en online marketing, zowel op vaste als freelance basis. Op zoek naar professionals voor jouw team? Ik help je graag!

 

Neem contact op Alle vacatures

Talent Relations gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.