Inloggen
Nog niet geregistreerd? Schrijf nu in
Dit is
Talent Relations
Dit is
Talent Relations

 

In deze nieuwsbrief vind je een selectie van actuele vacatures. Voor een volledig overzicht kun je terecht op de website. Je kunt nieuwe vacatures ook volgen via LinkedIn.

Heb je interesse en/of vragen over één van de vacatures of zou je eens van gedachten willen wisselen over een volgende stap in je loopbaan, laat het me even weten!

Met vriendelijke groet, Saskia Rijnsburger Talent Relations

SEA CONSULTANT in Zuid-Holland Ben jij een SEA expert of heb je bredere online marketing ervaring en wil je je graag verder specialiseren? Dan is deze functie echt iets voor jou! Voor een online marketing bureau (één van de grote spelers in Nederland) ben ik op zoek naar een SEA Consultant. Een echte allrounder op het gebied van Google & Bing Ads, YouTube en Display. Je werkt met grote budgetten en voor verschillende mooie opdrachtgevers.

Mijn opdrachtgever heeft ook ruimte voor een SENIOR SEA CONSULTANT.

Diverse functies voor MARKETING INTELLIGENCE ANALIST/DATA ANALIST (medior en senior) in Den Haag en Amsterdam. Deze staan niet allemaal op de site, dus mocht je openstaan voor een andere baan, laat het me even weten, dan kan ik je meer informatie geven!  

DATABASE MARKETEER in Hoofddorp Voor Sanoma Media ben ik op zoek naar een proactieve, ondernemende en salesgedreven kandidaat, die trusted advisor is voor de business. Sanoma heeft een enorme hoeveelheid on- en offline data beschikbaar, dit betreft 50 verschillende merken. De inzet van big data wordt bewezen toegepast en leidt tot zeer goede resultaten. Naast e-mail marketing en tele-maketing, werkt Sanoma veel met social en bannering campagnes. Het werken met modellen en factbased sturen zit in de genen. Je werkt in een team met 10 database marketeers en 2 data analisten.

DATABASE MARKETEER in omgeving Utrecht Je ondersteunt de campagne marketeers bij het segmenteren en maken van data selecties ten behoeve van onder meer e-mailmarketingcampagnes. Je maakt doelgroepanalyses ter ondersteuning van de marketingstrategie. Met deze analyses geef je de marketeers inzicht in patronen van gebruiksgedrag en de customer journey. Hiervoor combineer je klantgegevens met de online data die worden verzameld op diverse platforms en zet deze om in praktisch uitvoerbare adviezen. Mijn opdrachtgever is een dynamisch mediabedrijf dat zich in het Nederlandse taalgebied richt op de gezondheidszorg en dat een lange historie kent als medische uitgeverij.

ERVAREN CUSTOMER INTELLIGENCE CONSULTANT Voor een professionele consultancy organisatie in Amstelveen ben ik op zoek naar een analist met 3-4 jaar werkervaring. Zij werken voor mooie klanten als Air France-KLM, Centraal Beheer, McDonald’s, Marktplaats en Holland Casino. Je krijgt als ervaren Consultant de ruimte om nieuwe klantstrategieën, analysetechnieken of marketingtoepassingen te bedenken – of bestaande technieken op een innovatieve, frisse manier in te zetten.

Voor dezelfde opdrachtgever zoek ik ook een CUSTOMER INTELLIGENCE CONSULTANT met 1-2 jaar ervaring. Je ontwikkelt je zelf middels de interne Academy, waar je werkt aan je consultancy skills, analytische vaardigheden en toolkennis. Heb je daarbij sturing nodig? Je eigen Personal Coach helpt je om qua kennis en skills in shape te blijven.

 

ERVAREN CUSTOMER INTELLIGENCE ANALIST in Alphen aan den Rijn Een leuke functie in een ambitieus team met interessante projecten op het gebied van personalisatie, gedragsdata, content analyse. Toepassen van advanced analytics op business vraagstukken (breder dan marketing). Voor het Customer Intelligence team van Wolters Kluwer zoek ik een gedreven kandidaat, die het een uitdaging vindt om nieuwe dingen op te zetten en hiermee de organisatie in gaat. Je werkt met tools als KNIME, Qlikview, Google Analytics en Eloqua.


Recruitment in Marketing Intelligence
& Online Marketing

Talent Relations gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.