Inloggen
Nog niet geregistreerd? Schrijf nu in
Dit is
Talent Relations
Dit is
Talent Relations

 

In deze nieuwsbrief vind je een selectie van onze actuele vacatures. Voor een volledig overzicht kun je terecht op onze website. Je kunt onze vacatures ook volgen via LinkedIn.

Ken je anderen voor wie onze vacatures interessant zouden kunnen zijn? Mail ons de gegevens van de betreffende persoon, dan nemen wij graag met hem of haar op. Mocht jouw tip leiden tot de plaatsing van een kandidaat, dan belonen we je met een cadeaubon t.w.v. € 500,-. 

Met vriendelijke groet,

Talent Relations

 

PAID SEARCH MANAGER in Amsterdam
For a fast growing ecommerce company we are looking for a Paid Search Manager. Do you want to take ownership of multi-million Euro marketing budgets to deliver ambitious growth targets in one of our client's most significant marketing channels? Does the idea of working in a motivated team excite you and are you constantly willing to share knowledge and bring the team to a next level? Then this position might be something for you.

For the same client we also have vacancies for a PAID SEARCH PORTFOLIO LEAD, a PAID SEARCH SPECIALIST and a SENIOR E-MAIL MARKETER.

 

INTERIM MARKETING DATA ANALIST in Den Haag
Ben jij een gedreven en klantgerichte marketing data analist en per direct beschikbaar? Dan is dit een leuke opdracht voor je! Je wordt onderdeel van het Customer Journey team Kleinzakelijk. Het team heeft tot doel de customer journey van deze doelgroep van begin tot eind te optimaliseren. Kort cyclische verbeter initiatieven worden in samenwerking met de klant factbased uitgevoerd. Kansen worden op basis van het klantbeeld geïdentificeerd, gemonitord en geëvalueerd. Het betreft een pilot project waarbij gestart wordt met een te creëren representatieve klantdataset.
Start van de opdracht is per direct. Je bent minimaal 32 uur per week beschikbaar voor naar verwachting ca. 3 maanden.

 

SEO CONSULTANT in Leiden
Als SEO Consultant lever jij een belangrijke bijdrage aan de optimalisatie van websites van klanten. Je werkt samen met je collega’s aan de online strategie van grotere (internationale) klanten. Je bedenkt content strategieën, stelt plannen op voor de technische kant van SEO en brengt adviezen uit om de websites en andere platformen optimaal te laten functioneren. Onze opdrachtgever is één van de grootste online marketing bureaus in Nederland.

 

DATABASE MARKETEER/ANALIST in Hoofddorp
Ben je op zoek naar een nieuwe baan waarin je als database marketeer jouw commerciële én analytische vaardigheden kan benutten en verder kan uitbouwen? Dan is dit een leuke functie voor jou! Je werkt in een inspirerende en uitdagende werkomgeving en hebt alle kansen op een mooie carrière.

 

DATABASE MARKETEER in Amsterdam
We zoeken een enthousiaste kandidaat voor het Customer Intelligence team van een full service marketingcommunicatie bureau, een inspirerende en creatieve omgeving. Een superleuke functie voor een kandidaat met enkele jaren ervaring op het gebied van database marketing en campagne management. De uitdaging in deze functie zit in de enorme diversiteit aan werkzaamheden. Denk aan werkzaamheden op het gebied van implementatie van multi-channel marketing (grotendeels online/e-mail), database management, reporting/dashboards, ontwikkeling van campagne websites, data analyse en segmentatie.

 

WEB ANALIST in Den Haag
Je maakt deel uit van een team van 6 specialisten op het gebied van webanalyse. Je vertaalt het gedrag en de data van de miljoenen unieke bezoekers naar relevante inzichten en verbeteracties. Zo kom je bijvoorbeeld met voorstellen voor A/B testen of het personaliseren van content voor bezoekers. Na overleg met het team waarin je werkt, implementeer je deze verbeteringen. Natuurlijk volg het je het resultaat van deze acties op de voet en stuur je bij waar nodig. Ook koppel je online- en offline data om zo meer inzicht te vergaren. Je werkt met mooie tools in een professionele omgeving.

 

CAMPAIGN DEVELOPER in Den Haag
Je bent verantwoordelijk voor de opmaak, inrichting en het testen van e-mailuitingen, landingpagina’s en webformulieren. Hierbij maak je, als vanzelfsprekend, gebruik van de laatste HTML en CSS technieken. Je bent het eerste aanspreekpunt voor technische en functionele vragen en/of storingen. Daarnaast zorg je voor het bouwen, configureren, testen en operationeel houden van volledige e-mailmarketingcampagnes/customer journeys in de verschillende verzendsystemen. Je bent creatief en denkt mee met het steeds weer verder optimaliseren van de customer journeys op basis van resultaten, best practises en ervaringen.

 

DATA ARCHITECT CUSTOMER INTELLIGENCE in Alphen aan den Rijn
Wil jij samen met jouw collega’s van het Customer Intelligence team, de business en IT werken aan de realisatie van een data infrastructuur die gebruikt kan worden voor het creëren van insights, data science en effectieve marketing? Kom dan het data gedreven Customer Intelligence team van onze opdrachtgever versterken als Data Architect!


Recruitment in Marketing Intelligence
& Online Marketing

Talent Relations gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.