Inloggen
Nog niet geregistreerd? Schrijf nu in
Dit is
Talent Relations
Dit is
Talent Relations

 

In deze nieuwsbrief vind je een selectie van actuele vacatures. Voor een volledig overzicht kun je terecht op de website. Je kunt nieuwe vacatures ook volgen via LinkedIn.

Heb je interesse en/of vragen over één van de vacatures of zou je eens van gedachten willen wisselen over een volgende stap in je loopbaan, laat het me even weten!

Met vriendelijke groet, Saskia Rijnsburger Talent Relations

ACADEMY ONLINE MARKETING CONSULTANT in Leiden Mijn opdrachtgever, één van de grotere en het meest talentvolle online marketing bureau in Nederland, biedt (online) marketeers met 1-2 jaar werkervaring die zich graag willen specialiseren in search, display of social, een opleidingstraject van zes maanden aan. Hierin volg je zowel specialistische (SEA/Social/Display) als algemene trainingen op het gebied van online marketing. Je kiest voorafgaand aan het traject in welk discipline je je wilt specialiseren en krijgt op basis hiervan een mentor toegewezen. Deze mentor begeleidt je in een persoonlijk verdiepingstraject met workshops en coaching. Ook werk je met hem of haar mee aan campagnes van echte klanten.

Voor hetzelfde bureau heb ik ook een vacature voor een SOCIAL MEDIA (ADVERTISING) CONSULTANT. Je neemt het voortouw in het uitdenken, inrichten, analyseren en optimaliseren van social campagnes (Facebook, Instagram, Twitter, Snapchat, Pinterest en LinkedIn) en werkt voor klanten als Basic-Fit, Seats and Sofas, Aon of Micazu.

Een DISPLAY CONSULTANT: Je beheert de programmatic campagnes van meerdere klanten. Je adviseert en denkt mee met de klanten welk media-inkoop het beste aansluit op de doelstellingen van de klant. Ook koop je de display (banners), video, audio of digital out of home in voor de klant. Je zorgt dat je op de hoogte blijft van alle nieuwe ontwikkelingen binnen het vakgebied en deelt dit met je team en de klanten. Ook volg je trainingen binnen het vakgebied om jezelf te ontwikkelen. Als je het leuk vindt om veel met data te werken en niet bang bent om nieuwe dingen te proberen, is dit een baan voor jou. 

En een ervaren SEA CONSULTANT. Een echte allrounder op het gebied van Google & Bing Ads, YouTube en Display. Je hebt ervaring met grote budgetten en werkt voor verschillende mooie opdrachtgevers.

ARCHITECT DATA & INTELLIGENCE in Alphen aan den Rijn of Deventer Voor Wolters Kluwer ben ik op zoek naar een Architect ter versterking van het Customer Intelligence team. Samen met jouw collega's, de business en IT werk je aan de realisatie van een data infrastructuur die gebruikt kan worden voor het creëren van insights, data science en effectieve marketing. Je brengt jouw visie op data gedreven werken in de praktijk en bent verantwoordelijk voor de roadmap om de verandering te realiseren.

MARKETING DATA ANALIST in Hoofddorp Sanoma heeft een enorme hoeveelheid on- en offline data beschikbaar, dit betreft 40 verschillende merken. De inzet van big data wordt bewezen toegepast en leidt tot zeer goede resultaten. Het werken met modellen en factbased sturen zit in de genen.Je draagt bij aan een 360º klantbeeld door op basis van voorspellende modellen, data analyses (van eenvoudig tot geavanceerder) en rapportages inzichten te creëren en actief uit te dragen. Denk aan segmentaties, klantwaarde, retentie, churn, cross sell, effect van het pricing beleid, welke proposities werken wel/welke niet. Je neemt deel aan diverse strategische en afdelingsprojecten. Je wordt begeleid door een senior collega, waar je veel van kunt leren en je weet daar een succes van te maken.

Voor Sanoma zoek ik ook nog een DATABASE MARKETEER. Als Database Marketeer ben je expert in ’data driven marketing’ en adviseer je over de inzet van data binnen campagnes. Samen met de marketeers en kanaalspecialisten ben je verantwoordelijk voor het behalen van de doelstellingen voor werving en behoud. Je verzorgt de ”analytische” invulling van data gedreven campagnes.

Verder heb ik via mijn netwerk nog mogelijkheden voor MARKETING DATA ANALISTEN, DATABASE MARKETEERS en MARKETING INTELLIGENCE SPECIALISTEN. Dus mocht je openstaan voor een andere baan, laat het me even weten, dan kan ik je meer informatie geven!  

Recruitment in Marketing Intelligence
& Online Marketing

Kan ik je helpen?

Talent Relations bemiddelt al meer dan 15 jaar in functies op het vlak van data analyse, database marketing en online marketing, zowel op vaste als freelance basis. Op zoek naar professionals voor jouw team? Ik help je graag!

 

Neem contact op Alle vacatures

Talent Relations gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.