Inloggen
Nog niet geregistreerd? Schrijf nu in
Dit is
Talent Relations
Dit is
Talent Relations

 

In deze nieuwsbrief vind je een selectie van onze actuele vacatures. Voor een volledig overzicht kun je terecht op onze website. Je kunt onze vacatures ook volgen via LinkedIn.

Ken je anderen voor wie onze vacatures interessant zouden kunnen zijn? Mail ons de gegevens van de betreffende persoon, dan nemen wij graag met hem of haar op. Mocht jouw tip leiden tot de plaatsing van een kandidaat, dan belonen we je met een cadeaubon t.w.v. € 500,-. 

Met vriendelijke groet,

Talent Relations

 

EXPERT LEAD MARKETING INTELLIGENCE in Rotterdam
Voor onze opdrachtgever zijn we voor het Marketing Intelligence & Insights team op zoek een Expert Lead Marketing Intelligence. Je gaat ervoor zorgen dat binnen de zakelijke markt beslissingen (steeds meer) fact-based genomen gaan worden en dat een data gedreven cultuur verder gestimuleerd wordt. Je hebt ruime ervaring met marketing database analyse maar je bent ook uitstekend in staat om strategisch te kunnen meedenken. Daarnaast vervul je in het team een meewerkend voorman rol.

In hetzelfde team hebben wij ook nog een vacature voor een SENIOR MARKETING DATA ANALIST. Jij gaat ervoor zorgen dat binnen zakelijke markt beslissingen (steeds meer) fact-based genomen gaan worden en dat een data gedreven cultuur verder gestimuleerd wordt. In je functie als Senior Marketing Analist werk je nauw samen met collega’s binnen je team, maar ook met collega’s uit de (multidisciplinaire) resultaatteams. Zakelijk heeft een agile werkwijze geïntroduceerd met zelfsturende scrumteams.

 

MANAGER CUSTOMER ANALYTICS in Den Haag
Het Customer Analytics team van deze e-commerce organisatie bestaat uit 5 enthousiaste en ervaren Nederlandse en Belgische analisten op het gebied van klantdata, database analyse en customer research. We zoeken een manager met minimaal 8 jaar ervaring op het vlak van Customer Analytics.

 

ERVAREN SEARCH (SEA) CONSULTANT E-COMMERCE in regio Leiden
Ben jij een gedreven online consultant die de klanten van onze opdrachtgever zelfstandig kan adviseren én overtuigen en is zoekmachinemarketing jouw specialiteit? Dan kan je aan de slag als (Sr.) Search Advertising consultant. Wij werven voor een ambitieus Online Marketing bureau en dat gelooft in de kracht en toekomst van online advertising.

 

DATABASE MARKETEER BELGIË in Mechelen (en 1 dag in Hoofddorp)
Wil jij werken voor mooie mediamerken zoals Flair en Libelle van Sanoma België? En ben je op zoek naar een nieuwe baan waarin je jouw analytische én commerciele vaardigheden kan benutten en verder kunt uitbouwen? Dan zijn wij op zoek naar jou! Als Database Marketeer ben je, samen met je collega’s van Marketing en Consumer Sales verantwoordelijk voor alle marketing campagnes van Sanoma Media België.

Ook zijn wij ter uitbreiding van het team in Nederland op zoek naar een COMMERCIËLE DATABASE MARKETEER. Dit bestaat uit acht ambitieuze databasemarketeers die samen een enthousiast en hecht team vormen.Samen zijn ze verantwoordelijk voor alle direct marketing campagnes van Sanoma. Denk hierbij aan: retentie, cross sell, upsell en winback campagnes, verkoop van abonnementen (voor o.a. Donald Duck, Libelle, Ouders van Nu, Veronica, Viva en Autoweek), producten (o.a. uit de VT Wonen shop), kaartjes voor events en leadgeneratie voor digitale merken (zoals Nu.nl, Kieskeurig.nl, Fashionchick.nl en Autotrader.nl) en TV programma’s van SBS en Net5.

En wij zoeken voor dit team 3 ERVAREN INTERIM DATABASE MARKETEERS. Belangrijk is dat je hands on ervaring hebt met campagnes en SAS CI Studio. Het gaat om een periode van 4 maanden, start vanaf begin september, voor 32-40 uur.

 


Recruitment in Marketing Intelligence
& Online Marketing

Talent Relations gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.