Inloggen
Nog niet geregistreerd? Schrijf nu in
Dit is
Talent Relations
Dit is
Talent Relations

 

In deze nieuwsbrief vind je een selectie van onze actuele vacatures. Voor een volledig overzicht kun je terecht op onze website. Je kunt onze vacatures ook volgen via LinkedIn.

Ken je anderen voor wie onze vacatures interessant zouden kunnen zijn? Mail ons de gegevens van de betreffende persoon, dan nemen wij graag met hem of haar op. Mocht jouw tip leiden tot de plaatsing van een kandidaat, dan belonen we je met een cadeaubon t.w.v. € 500,-. 

Met vriendelijke groet,

Talent Relations

 

SEO CONSULTANT in Leiden
Voor één van de grootste online marketing bureaus in Nederland zijn wij op zoek naar versterking van het SEO team. Een hele veelzijdige functie (klantcontact, analyses maken, rapporteren, coachen, trainen, kennis delen, studeren, tools inrichten) bij een professioneel bureau met een open cultuur en leuke collega's.

Bij dit zelfde bureau hebben wij ook een vacature voor een ONLINE MARKETING CONSULTANT in het e-commerce team. Ben jij een SEA specialist en toe aan de volgende stap in je loopbaan? Dan is deze functie iets voor jou. Je werkt samen met je collega’s van e-commerce en staat midden in het online marketingteam van de klant. Je genereert relevante online leads en verkopen via zoekmachine-advertentie, display en social media campagnes.

 

SALES & MARKETING ANALIST  in Alphen aan den Rijn / Deventer
Voor de grootste online uitgeverij en informatie dienstverlener in Nederland zijn wij op zoek naar een Sales & Marketing Analist. In deze nieuwe functie ben je verantwoordelijk voor het faciliteren van een datadriven manier van werken binnen de sales unit. Jouw focus zal in eerste instantie gericht zijn op de salesorganisatie en sales/marketing efficiency. Je maakt deel uit van het team van Customer Intelligence & Insights. In een later stadium zullen ook marketing analyses tot de werkzaamheden behoren. Je werkt 2 vaste dagen per week in Deventer en 1 vaste dag per week in Alphen aan de Rijn. Op de overige dagen mag je zelf kiezen op welke locatie je werkt. Af en toe thuis werken behoort ook tot de mogelijkheden.

 

ERVAREN CUSTOMER INTELLIGENCE CONSULTANT in Amstelveen
Als consultant bij dit gespecialiseerde bureau lever je intelligente marketing aan topmerken. Je begeleidt diverse analyse trajecten op het vlak van klant- en mediastrategieën en voorziet opdrachtgevers zelfstandig van adviezen. Ervaring in business consultancy is daarom een vereiste. Een uitdagende en afwisselende baan in een zeer interessante werkomgeving met professionele collega's.

 

DIGITAL MARKETING MANAGER in Noord-Holland
Bij een detacheringsorganisatie met vestigingen in Duitsland, België en Polen. Je bent verantwoordelijk voor de ontwikkeling, het management en onderhoud van de primaire websites en alle andere permanente digitale platformen van 2 merken. Je werkt vanuit user experience, kent de principes van (web)design, digital content en snapt als geen ander het belang van de web omgeving voor het primaire proces. Het is een platte, gedreven organisatie. Start up mentaliteit, maar ervaren in het vak.

 

BUSINESS INTELLIGENCE CONSULTANT in Nederland
Ben jij een zelfstandige professional in Business Intelligence en zou je het leuk vinden om bij een jonge en ambitieuze consultancy organisatie te werken? Dan is deze functie bij het BI kennisplatform dat je een vliegende start geeft in je BI carrière, iets voor jou!

Recruitment in Marketing Intelligence
& Online Marketing

Talent Relations gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.