Inloggen
Nog niet geregistreerd? Schrijf nu in
Dit is
Talent Relations
Dit is
Talent Relations

 

In deze nieuwsbrief vind je een selectie van onze actuele vacatures. Voor een volledig overzicht kun je terecht op onze website. Je kunt onze vacatures ook volgen via LinkedIn.

Ken je anderen voor wie onze vacatures interessant zouden kunnen zijn? Mail ons de gegevens van de betreffende persoon, dan nemen wij graag met hem of haar op. Mocht jouw tip leiden tot de plaatsing van een kandidaat, dan belonen we je met een cadeaubon t.w.v. € 500,-. 

Met vriendelijke groet,

Talent Relations

 

MARKETING INTELLIGENCE ANALIST in Houten
Onze opdrachtgever is een organisatie die al langer bestaat maar een flinke verandering heeft ondergaan en ontwikkeld tot e-commerce bedrijf. Er wordt ruim geïnvesteerd in de toekomst en de organisatie wordt volledig opnieuw ingericht. Daarmee is de cultuur van de organisatie vergelijkbaar met een start-up en is er veel ruimte voor initiatief, ondernemingszin en creativiteit. Er is een enorme hoeveelheid data beschikbaar.

 

SEA SPECIALIST in Amsterdam
Wil jij bijdragen aan het succes van paid search van onze opdrachtgever (e-commerce) in Europa? Word je enthousiast van werken in een gedreven team en ben je continue op zoek naar verbetering van campagnes? Dan ben je misschien hun nieuwe SEA specialist! Je werkt in een internationale omgeving met collega's met meer dan 33 verschillende nationaliteiten.

Voor dezelfde opdrachtgever zoeken wij ook een SEO SPECIALIST (SEARCH ANALIST). Houd jij ervan om de cijfers in te duiken, ze te analyseren en waterdichte aanbevelingen te doen? Ben jij een expert met tools zoals Google Analytics, Google Search Console en Moz Pro? Dan is deze functie is voor jou!!

Daarnaast zoeken we een WEBANALIST. Je werkt bij van één van de snelst groeiende bedrijven in (hartje) Amsterdam in een internationaal team met online professionals. Er wordt een mooi pakket aan arbeidsvoorwaarden aangeboden en een werkomgeving die je kansen biedt voor persoonlijke ontwikkeling.

 

TEAMLEAD / SENIOR DATABASE MARKETEER in Den Haag
Het eerste aanspreekpunt voor marketeers, adviseur van het management, marketing en kanalen op gebied van campagnes. Daarnaast coach je als teamlead jouw directe collega's (6 FTE) en ondersteun je hen inhoudelijk. De focus van de organisatie ligt op verdere personalisatie (relevante boodschap, relevante propositie op het juiste moment, via alle kanalen) en het aanbieden van dynamische content op basis van klikgedrag en vaste data.

 

DATABASE MARKETEER LIBELLE & MARGRIET in Hoofddorp
Voor de merken Libelle en Margriet wordt er in een scrumteam gewerkt; vanuit jouw database marketing expertise maak je deel uit van een multidisciplinair team (en werk je o.a. samen met een marketeer en e-commerce specialist). De uitdaging zit vooral in het bouwen van ultieme campagnes en de inzet van social kanalen en bannering. Je vindt het leuk inzichten te combineren en commercieel mee te denken.

Voor hetzelfde team bij Sanoma zoeken we ook een DATABASE MARKETEER DIGITALE TITELS & EVENTS. In deze functie kun je werken voor aansprekende digitale merken als NU.nl, Kieskeurig.nl, Schoolbank.nl, Fashionchick.nl en Cookloveshare.nl. Daarnaast richt je je ook op de populaire events als de Libelle Zomerweek en de Margriet Winterfair. Je werkt in een jong en ambitieus team van 8 databasemarketeers.

Voor het Consumer & Strategic Insights team van Sanoma zoeken we een SENIOR CUSTOMER INTELLIGENCE ANALIST. Dit team betrokken bij diverse nieuwe interessante projecten. Scoupy (online marketing platform voor de FMCG branche) geeft een enorme rijkdom aan klantdata en interessante klantprofielinformatie dat kan worden ingezet voor de zakelijke markt. Daarnaast wordt er gewerkt aan projecten op het gebied van callcenter optimalisatie (steeds meer datadriven), retentie en is er een project opgestart met de focus op de relatie tussen klanttevredenheid en rendement. Kortom, een ambitieuze dynamische organisatie die klantgegevens steeds effectiever inzet om producten te verbeteren en content te personaliseren.

 

DATABASE MARKETEER in Den Haag
Onze opdrachtgever is een fondsenwerver. De nadruk in deze functie ligt op bestandsverwerking, listmanagement en evaluatie van campagne resultaten. Ook ga je meehelpen om in het nieuw aan te schaffen campagne management systeem customer journey's in te richten. Je werkt nauw samen met 2 analisten, een database marketeer en fondsenwervers.

 

TEAMLEAD MARKETING INTELLIGENCE in Rotterdam
Jij gaat ervoor zorgen dat binnen zakelijke markt beslissingen fact-based genomen gaan worden en dat een data gedreven cultuur verder gestimuleerd wordt. Met nieuwe en innovatieve proposities, spraakmakende ATL- en BTL campagnes en resultaten, uitstekende customer experiences en klantcommunicatie en inspirerende content ga je het verschil maken in dit veld. Je hebt twee rollen: een inhoudelijke en een coachende rol als teamlead.

 

ONLINE MARKETEER in Venlo
Je bent verantwoordelijk voor de marketingcampagnes van onze opdrachtgever, marktleider in het sociale domein van de gemeentemarkt (en betreedt momenteel een nieuw domein). Naast online kennisbanken, modules en juridisch advies, biedt onze opdrachtgever ook opleidingen voor professionals.

Recruitment in Marketing Intelligence
& Online Marketing

Talent Relations gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.