Inloggen
Nog niet geregistreerd? Schrijf nu in
Dit is
Talent Relations
Dit is
Talent Relations

 

In deze nieuwsbrief vind je een selectie van onze actuele vacatures. Voor een volledig overzicht kun je terecht op onze website. Je kunt onze vacatures ook volgen via LinkedIn.

Ken je anderen voor wie onze vacatures interessant zouden kunnen zijn? Mail ons de gegevens van de betreffende persoon, dan nemen wij graag met hem of haar op. Mocht jouw tip leiden tot de plaatsing van een kandidaat, dan belonen we je met een cadeaubon t.w.v. € 500,-. 

Met vriendelijke groet,

Talent Relations

 

ANALIST MARKETING AUTOMATION in Amsterdam
Voor onze opdrachtgever zijn wij op zoek naar een Analist voor een splinternieuw leadgeneratie team. Je vervult een centrale plek binnen dit nieuwe team en hebt een belangrijke rol bij het genereren van inzichten ten behoeve van leadgeneratie. Doordat je in een nieuw team terecht komt, heb je veel vrijheid om mee te denken en zelf in te richten hoe je te werk gaat en kun je veel invloed uitoefenen op hoe het proces eruit komt te zien. Als Analist Marketing Automation zorg jij dat alle data van de verschillende online platformen verzameld en geanalyseerd worden. Jouw analyses zijn medebepalend voor de bedrijfsstrategie.

 

MARKETING AUTOMATION & CRM SPECIALIST in Amstelveen
Intelligenz is een innovatief marketingbureau gespecialiseerd in Marketing Automation en Customer Intelligence. Wij zijn voor hen op zoek naar een enthousiaste Marketing Automation en CRM Specialist. Je werkt in een klein team aan interessante projecten voor verschillende opdrachtgevers. Tot je werkzaamheden behoren het ontwerpen en inrichten van multi-step campagnes inclusief de bijbehorende webformulieren en landingspagina’s. Daarnaast werk je mee aan CRM implementaties bij opdrachtgevers. Je bent in staat om zelfstandig projecten met klanten op te starten en van start tot einde te begeleiden.

 

ERVAREN CUSTOMER INTELLIGENCE CONSULTANT in Amstelveen
Als consultant bij dit gespecialiseerde bureau lever je intelligente marketing aan topmerken. Je begeleidt diverse analyse trajecten op het vlak van klant- en mediastrategieën en voorziet opdrachtgevers zelfstandig van adviezen. Ervaring in business consultancy is daarom een vereiste. Een uitdagende en afwisselende baan in een zeer interessante werkomgeving met professionele collega's.

 

DIGITAL CONVERSION MANAGER in Noord-Holland
In deze functie ben je verantwoordelijk voor de ontwikkeling, het management en onderhoud van de primaire websites en alle andere digitale platformen van 2 merken van onze opdrachtgever (zowel in Nederland, als in Duitsland, België en Polen). Het is een jonge en dynamische organisatie. In Nederland al een geoliede machine, maar in het buitenland nog in de fase van start-up. Online valt er nog veel te ontwikkelen en te optimaliseren. Je hebt een hele zelfstandige rol en eigen (ruim) budget om e.e.a. te realiseren. Daarbij werk je veel samen met gespecialiseerde bureaus.

 

CONSULTANT DATABASE MARKETING in Amsterdam
Voor een zeer professionele en innovatieve consultancy organisatie in Amsterdam zijn wij op zoek naar een enthousiaste Database Marketeer ter uitbreiding van het Marketing Operations team. Kwaliteit staat heel hoog in het vaandel, de medewerkers hebben een gemeenschappelijke passie voor data en er zitten geen muren tussen afdelingen. Dat betekent dat er veel samenwerking is en ook veel doorgroeimogelijkheden zijn. En heel belangrijk: je zult hele leuke en gezellige collega's hebben! Er wordt hard gewerkt, maar er is ook ruimte voor ontspanning, waaronder diverse gezamenlijke uitjes.

 

SENIOR DATA ARCHITECT CUSTOMER INTELLIGENCE in Den Haag
Wil je jouw visie op data-gedreven werken in de praktijk brengen, dan is de ANWB de juiste plek. In jouw rol als Senior Customer Intelligence Architect ben je verantwoordelijk voor het opstellen en realiseren van de visie en roadmap op de marketingdata. Hiermee zorg je ervoor dat er een optimaal omni-channel klantbeeld beschikbaar is, op basis waarvan gepersonaliseerde service- en commerciële contacten met klanten kunnen plaatsvinden.

 

SALES & MARKETING ANALIST in Alphen aan den Rijn / Deventer
Voor de grootste online uitgeverij en informatie dienstverlener in Nederland zijn wij op zoek naar een Sales & Marketing Analist. In deze nieuwe functie ben je verantwoordelijk voor het faciliteren van een datadriven manier van werken binnen de sales unit. Jouw focus zal in eerste instantie gericht zijn op de salesorganisatie en sales/marketing efficiency. Je maakt deel uit van het team van Customer Intelligence & Insights. In een later stadium zullen ook marketing analyses tot de werkzaamheden behoren. Je werkt 1 vaste dag per week in Deventer en 1 vaste dag per week in Alphen aan de Rijn. Op de overige dagen mag je zelf kiezen op welke locatie je werkt. Af en toe thuis werken behoort ook tot de mogelijkheden.


Recruitment in Marketing Intelligence
& Online Marketing

Talent Relations gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.