Inloggen
Nog niet geregistreerd? Schrijf nu in
Onderzoek
Medewerkerstevredenheid
Onderzoek
Medewerkers tevredenheid

Talent behouden

Nieuwe talenten aantrekken is belangrijk, maar het behouden van betrokken medewerkers is nog veel belangrijker. Betrokken medewerkers zijn essentieel voor iedere organisatie. Zij leveren een belangrijke bijdrage aan het succes van de organisatie, zijn productiever, innovatiever en hebben hebben grote invloed op de tevredenheid van klanten. Betrokken medewerkers zullen minder snel vertrekken, zijn bereid collega's te helpen en zorgen voor een positieve werksfeer. 

Online onderzoek

Online onderzoek is een effectief en efficiënt middel om inzicht te krijgen in de betrokkenheid van medewerkers, hoe zij tegen de organisatie aankijken of zij zich voldoende gewaardeerd en uitgedaagd voelen, vinden dat zij voldoende ontwikkelingsmogelijkheden hebben, etc. Het is snel en praktisch en is laagdrempelig voor de medewerkers.

Benieuwd hoe het er uit ziet? Vraag een voorbeeldenquête aan.

Op maat

Bij het onderzoek wordt een 'op maat' vragenlijst gebruikt, die ingaat op de specifieke situatie binnen jouw organisatie. Uiteraard kun je ook kiezen voor de standaard vragenlijst die we beschikbaar stellen.

Eenmalig of continu

Je kunt eenmalig onderzoek te doen om inzicht te krijgen in de huidige stand van zaken, bijvoorbeeld na een organisatieverandering. 

Het is ook mogelijk medewerkerstevredenheid voor een langere periode te volgen om de ontwikkeling daarin te kunnen meten. Het onderzoek wordt periodiek herhaald. De resultaten worden vergeleken met voorgaande perioden. Desgewenst kunnen belangrijke actuele onderwerpen worden toegevoegd. 

Duidelijk rapport en realtime volgen response

Gedurende de periode dat het onderzoek uitstaat bij de medewerkers, is het mogelijk de respons real-time te volgen in een online dashboard. Na afronding van het onderzoek ontvang je een duidelijke rapportage.

Vrijblijvende afspraak?

Wil je meer informatie over online onderzoek?
Maak dan een vrijblijvende afspraak!
 

Neem contact op

Tevreden medewerkers zorgt voor behoud van talent!

Meer informatie?

Wil je meer weten over de mogelijkheden van online onderzoek op het vlak van medewerkstevredenheid, onboarding, thuiswerken in Corona tijd of een ander medewerker-gerelateerd onderwerp?

Laat even een berichtje achter, dan neem ik contact met  je op.

Neem contact op

Talent Relations gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.