Inloggen
Nog niet geregistreerd? Schrijf nu in
Onderzoek
Medewerkerstevredenheid
Onderzoek
Medewerkers tevredenheid

Mogelijkheden online vragen

Er zijn diverse interessante opties bij het gebruik van online vragenlijsten. Zo kun je verschillende het type vragen/antwoord mogelijkheden gebruiken, op basis van antwoorden van respondenten specieke vragen laten zien of de antwoorden van respondenten gebruiken in vervolg vragen.

Vraagtypes

Ons onderzoeksplatform kent een groot aantal vraagtypes, zoals multiple choice, waarderingsschaal, dropdown, matrix, open vragen, etc.. Daarbij kun je de look ‘n’ feel en invoertypes (inclusief verschillende validaties) tot het laatste detail personaliseren.

Conditionele vertakking

Vertakking geeft de mogelijkheid om respondenten met verschillende antwoorden naar verschillende pagina’s te leiden. Vertakking wordt tot stand gebracht door als, dan, anders-logica te gebruiken. De respondenten worden naar verschillende vragen geleid, gebaseerd op de specifieke antwoorden van de respondenten op een bepaalde vraag. Deze techniek wordt gebruikt om enquêtes te individualiseren en om kenmerkende data voor individuele respondenten te verzamelen.

Response piping

Piping kun je gebruiken om antwoorden op voorgaande vragen weer te geven als onderdeel van een latere vraag. Je kunt bijvoorbeeld aan een respondent vragen zijn/haar naam in te geven en vervolgens de respondent bij zijn/haar naam aanspreken in latere vragen. Piping werkt eveneens in subvragen van een matrixvraag.
Vrijblijvende afspraak?

Wil je meer informatie over online onderzoek?
Maak dan een vrijblijvende afspraak!
 

Neem contact op

Online Medewerkersonderzoek
Talent Relations gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.