Inloggen
Nog niet geregistreerd? Schrijf nu in
Voor
Opdrachtgevers
Voor
Opdrachtgevers

Op zoek naar talenten?

Ben je op zoek naar geschikte kandidaten voor jouw team of organisatie? Zowel voor vaste functies als de inhuur van freelancers kun je bij Talent Relations terecht. Denk aan database marketeers, data analisten, data scientist, web analisten, digital marketeers en alle specialisaties binnen online marketing (SEA, SEO, display, social, content, conversie optimalisatie).

Samenwerking

Ik maak graag uitgebreid kennis met mijn opdrachtgevers, zodat ik een goed beeld krijg van de organisatie, de mensen en de uitdagingen die er liggen. Voor kandidaten is het belangrijk te weten welke interessante projecten er op stapel staan, wat de cultuur van de organisatie is en met wat voor mensen zij gaan samenwerken.

Met veel van mijn opdrachtgevers werk ik al lang samen en ik kan dus snel schakelen bij nieuwe vacatures of opdrachten. Ik ken het vakgebied en weet de juiste kandidaat hiermee te matchen. Ook houd ik mijn opdrachtgevers op de hoogte van de ontwikkelingen in de markt.

Persoonlijk contact

Zowel met opdrachtgevers als kandidaten heb ik persoonlijk contact en ben ik open en duidelijk over de procedure. Kandidaten die ik aan je voorstel, heb ik altijd eerst zelf gesproken in een persoonlijke kennismaking of middels een skype interview. Naast het CV van de kandidaat, krijg je een uitgebreide profielschets en informatie over de arbeidsvoorwaarden van de kandidaat.

Ik ga vertrouwelijk om met zowel klantinformatie als kandidaat gegevens en zal deze pas delen wanneer ik hier toestemming voor krijg. Als opdrachtgever zul je van mij nooit een profiel van een kandidaat krijgen die geen interesse heeft in de functie of niet voorgesteld wil worden.

Ik maak graag een afspraak met je!

Recruitment in Marketing Intelligence
& Online Marketing

Kan ik je helpen?

Talent Relations bemiddelt al meer dan 15 jaar in functies op het vlak van data analyse, database marketing en online marketing, zowel op vaste als freelance basis. Op zoek naar professionals voor jouw team? Ik help je graag!

 

Neem contact op 

Talent Relations gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.