Inloggen
Nog niet geregistreerd? Schrijf nu in
Dit is
Talent Relations
Dit is
Talent Relations

Saskia Rijnsburger

Met een achtergrond in ICT en organisatieadvies, heb ik de switch gemaakt naar recruitment en me daarbij gericht op functies op het snijvlak van Marketing en ICT. Door mijn jarenlange ervaring hierin begrijp ik goed wat opdrachtgevers zoeken.

Ik vind het heel erg leuk om met kandidaten in gesprek te gaan over hun persoonlijkheid, ambities en wat zij belangrijk vinden in hun werkomgeving. Ik maak graag echt contact met mensen en erachter te komen waar zij blij van worden.

Omdat ik al lang voor veel opdrachtgevers werk en altijd een goede intake doe, kan ik veel vertellen over de organisatie, het team, nieuwe ontwikkelingen en ambitieuze projecten. Dit stelt mij in staat om de goede match te maken tussen wat mijn opdrachtgever zoekt en de ambities van de kandidaat.

Ik link graag met je!

Specialisatie in Marketing Intelligence & Online Marketing

De specialisatie in deze vakgebieden is een bewuste keuze. Voor mij is het belangrijk een goede gesprekspartner te zijn voor zowel mijn opdrachtgevers als voor kandidaten. Ik wil graag begrijpen waar zij zich mee bezighouden en welke nieuwe ontwikkelingen er spelen in het vakgebied.

Ik maak graag een afspraak met je!

Recruitment in Marketing Intelligence
& Online Marketing

Kan ik je helpen?

Talent Relations bemiddelt al meer dan 15 jaar in de vakgebieden data analyse, database marketing en online marketing, zowel op vaste als freelance basis. Ben je specialist op dit vlak en op zoek naar een nieuwe uitdaging? Of zoek je naar professionals voor jouw team? Ik help je graag!

 

Neem contact op

Talent Relations gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.