home

Vallende skirobots op de Robotspelen in PyeongChang zijn briljant

Als je gewoon even lekker wilt lachen kan ik de onderstaande video van harte aanraden. Was ik vanmorgen nog bang dat robots al te veel kunnen, blijkt dat ze het skieën in elk geval niet allemaal onder de ijzeren knie hebben. Dit zijn de meest hilarische fails die verzameld zijn door de Koreaanse televisie. De video is maar anderhalve minuut lang, maar maakt dat meer dan goed in hilariteit.

De robotspelen zijn niet officieel onderdeel van de Olympische Spelen in PyeongChang maar zijn meer een zijdelingse attractie. De regels waren relatief simpel: elke robot die meedeed moest minstens een halve meter hoog zijn, twee benen hebben en in zijn eigen stroom kunnen voorzien. En dan krijg je...dit.

Bron

TUI Nederland N.V. Eneco N.V. FCB Amsterdam Sanoma Media B.V. Maxlead Nederlandse Rode Kruis Easy Consultancy Maandag ANWB DataBay BV Nationale Postcode Loterij Cendris METRO Cash & Carry Nederland B.V. PostNL Crystalloids Crédit Agricole Consumer Finance Nederland B.V. Hartstichting
Snel zoeken
Talent Relations gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses. Meer weten?
Close