home

ING en Angel Academy trainen informal investors bij investeren in startups

ING Bank en Angel Academy gaan een samenwerking aan om de informatievoorziening aan particuliere investeerders die met eigen vermogen willen investeren in startups te verbeteren.

De twee partners willen zo helpen om de risico’s voor deze investeerders te verkleinen. Doel daarbij is dat meer kennis zal leiden tot meer investeringen in startups.

De partners werkten al eerder samen. Ruim honderd bankiers en hun klanten kregen een training aan de academie. Uit deze sessies bleek dat er veel behoefte is in deze sector aan meer kennis en het opzetten van een netwerk waarin investeerders en jonge, snelgroeiende ondernemers elkaar kunnen ontmoeten.

ING en Angel Academy willen met de nauwe samenwerking ook het Informal Investing-netwerk in Nederland vergroten. Om dit te bereiken worden er dit jaar onder meer workshops georganiseerd waar investeerders en startups samen aan deelnemen.

De Angel Academy werd in 2016 opgericht door de partners van durfinvesteerder Keadyn met het doel om de kennis en contacten tussen de informal investeerders en startups te verbeteren.

Bron

Maxlead FCB Amsterdam Cendris ANWB Nationale Postcode Loterij METRO Cash & Carry Nederland B.V. TUI Nederland N.V. Maandag Nederlandse Rode Kruis Crédit Agricole Consumer Finance Nederland B.V. Eneco N.V. PostNL Sanoma Media B.V. DataBay BV Hartstichting Easy Consultancy Crystalloids
Snel zoeken
Talent Relations gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses. Meer weten?
Close