home

Samsung heeft een smartphone gemaakt die niet op internet kan

Als er toch één ding is dat je verwacht van een hedendaagse smartphone dan is het wel verbinding met het internet. Verbazingwekkend genoeg lijkt er een markt te zijn voor een apparaat dat helemaal een smartphone is, maar dan zonder 3G, 4G of zelfs WiFi! Die telefoon heet de Galaxy J2 Pro en is nu te krijgen in Korea.

Voor wie zou zo'n telefoon zijn? je kunt denken aan kinderen die wel moeten kunnen bellen maar verder geen apps nodig hebben, ouderen die het allemaal maar ingewikkeld vinden, dat internet, of mensen die zeker willen zijn dat hun telefoon niet gecompromitteerd kan worden. Samsung heeft echter een andere doelgroep gevonden waar deze telefoon handig voor zou kunnen zijn: studenten.

J2-Pro_black-825x550

Bron

Cendris Nationale Postcode Loterij Maandag ANWB TUI Nederland N.V. Eneco N.V. PostNL Crédit Agricole Consumer Finance Nederland B.V. Nederlandse Rode Kruis DataBay BV Easy Consultancy Crystalloids Maxlead FCB Amsterdam Hartstichting Sanoma Media B.V. METRO Cash & Carry Nederland B.V.
Snel zoeken
Talent Relations gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses. Meer weten?
Close