home

Adecco koopt digitaal bijscholingsinstituut

Adecco Group koopt het Amerikaanse bedrijf General Assembly voor 335 miljoen euro. Daarmee krijgt het een bedrijf in handen dat cursussen geeft om te leren programmeren, maar ook online marketing en ondernemen.

Op- en bijscholen in het digitale domein. Zo beschouwt Adecco Group het werk dat General Assembly levert en dat is nu onderdeel van het portfolio van de Zwitsers.

Het Amerikaanse bedrijf, zeven jaar oud, zal als een zelfstandig eenheid blijven opereren. De start-up is beloofd dat het sales mag bedrijven op Adecco’s klantenbestand met honderdduizend bedrijven. Immers, er is wereldwijd grote vraag naar mensen die kunnen programmeren, ontwerpen en analyseren. Adecco is met verschillende labels wereldwijd actief.

Bij General Assembly studeerden in de afgelopen jaren vijftigduizend cursisten af. Met de extra digitale bagage worden zij in staat geacht om sneller of een betere baan te vinden.

Het bedrijf realiseerde in 2017 een omzet van tegen de honderd miljoen dollar en claimt dat het drie jaar achter elkaar zeker dertig procent groeide.

Foto: oist (cc)

Bron

Easy Consultancy PostNL Crystalloids Sanoma Media B.V. DataBay BV METRO Cash & Carry Nederland B.V. Crédit Agricole Consumer Finance Nederland B.V. Maxlead ANWB TUI Nederland N.V. Nationale Postcode Loterij Eneco N.V. Nederlandse Rode Kruis FCB Amsterdam Maandag Hartstichting Cendris
Snel zoeken
Talent Relations gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses. Meer weten?
Close