home

Microsoft introduceert de Surface Hub 2

Microsoft introduceerde gisteren de Surface Hub 2. Deze nieuwe Surface Hub is volledig ontworpen voor gebruik door teams: om mensen uit hun stoel te krijgen, om te verbinden en te inspireren, ongeacht hun locatie.

De Surface Hub 2 heeft een strak design, is flexibel en betaalbaar voor elke werkruimte en werkstijl. Enkele specifieke features:

  • Een 4K + 50,5" multi-touchscherm dat gebruikmaakt van de kracht van Microsoft Teams, Microsoft Whiteboard, Office 365, Windows 10 en de intelligente cloud.
  • 4K-camera's die meebewegen met het apparaat, geïntegreerde luidsprekers en microfoontechnologie voor grotere ruimtes. Deze geven iedereen op afstand het gevoel in dezelfde ruimte te zijn als de rest van de groep.
  • Een beeldverhouding van 3x2.
  • Multi-user login: met deze optie kunnen meerdere personen zich aanmelden in dezelfde Surface Hub 2-omgeving, zodat ze tegelijkertijd toegang hebben tot hun documenten en ideeën, en deze kunnen combineren met die van hun teamgenoten.

Bron

Easy Consultancy METRO Cash & Carry Nederland B.V. Crédit Agricole Consumer Finance Nederland B.V. FCB Amsterdam DataBay BV PostNL Hartstichting Cendris Eneco N.V. Maxlead ANWB Crystalloids Nederlandse Rode Kruis Maandag Nationale Postcode Loterij Sanoma Media B.V. TUI Nederland N.V.
Snel zoeken
Talent Relations gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses. Meer weten?