home

TMG gaat YouTube-kanalen optimaliseren met bureau 5PM

TMG sluit een strategisch samenwerkingsverband met het nieuwe YouTube-servicebureau 5PM uit Amsterdam. Het mediabedrijf wil de exploitatie van zijn video’s op het videoplatform laten verbeteren.

Het betreft geen exclusieve samenwerking, vertelt Jelmer Wind van 5PM tegen deze uitgave. Hij verrichtte eerder al werk voor het videoteam van Mandy van der Wal bij TMG, het bereik van de kanalen vergroten, en mag nu ook met de commerciële kant aan de slag.

De samenwerking omvat alle activiteiten op YouTube van TMG. Daar valt ook Dumpert op YouTube onder maar niet Dumpert.nl zelf, Nederlands tweede grootste videosite.

Jelmer Wind en Tom Schoufs begonnen 5MP afgelopen zomer samen met Peter Minkjan en Ronen Wolf. Wind en Schoufs werkten eerder voor RTL MCN.

Foto: villehoo (cc)

Bron

InSites Consulting Intelligenz Landal GreenParks Maxlead Wolters Kluwer FCB Amsterdam METRO Cash & Carry Nederland B.V. Maandag Sanoma Media B.V. PostNL Nederlandse Rode Kruis DataBay BV Springer Media B.V. Hartstichting Crystalloids
Snel zoeken
Talent Relations gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses. Meer weten?