home

Miljardair Jeff Bezos (van Amazon) gaat scheiden en Twitter haakt erop in

Deze week werd bekend dat Jeff Bezos, de man van Amazon, gaat scheiden. En dat is nieuws want Bezos is miljardair. Hij is de rijkste man op aarde op dit moment. Bezos zou namelijk een vermogen van 135 miljard dollar hebben opgebouwd. Om te beginnen kwam hij zelf naar buiten met een mooi statement over de scheiding: "na 25 jaar is de koek op, maar als ze de kans hadden om het allemaal opnieuw te doen, zouden ze daar toch voor gaan". Aangezien de twee trouwden in gemeenschap van goederen kan ex MacKenzie rekenen op de helft van het vermogen. Jeff kan het doen met de rest én met een Twitter-feed vol grappen. We hebben er een aantal verzameld: grappen over Alexa kunnen natuurlijk niet uitblijven.

Bron

Maxlead Intelligenz Sanoma Media B.V. Wolters Kluwer FCB Amsterdam Springer Media B.V. InSites Consulting DataBay BV Crystalloids Nederlandse Rode Kruis METRO Cash & Carry Nederland B.V. Maandag Landal GreenParks PostNL Hartstichting
Snel zoeken
Talent Relations gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses. Meer weten?