Inloggen
Nog niet geregistreerd? Schrijf nu in
Dit is
Talent Relations
Dit is
Talent Relations

 

Ook deze maand hebben we een groot aantal nieuwe vacatures. In deze nieuwsbrief vind je een selectie van onze actuele vacatures. Voor een volledig overzicht kun je terecht op onze website. Via deze weg kun je ook solliciteren of je inschrijven in ons kandidaten bestand. Verder kun je jouw eigen gegevens beheren en een job search agent in stellen door jouw zoekresultaten naar jouw mailbox te laten sturen.

Ken je anderen voor wie onze vacatures interessant zouden kunnen zijn? Mail ons de gegevens van de betreffende persoon, dan nemen wij graag met hem of haar op. Mocht jouw tip leiden tot de plaatsing van een kandidaat, dan belonen we je met een cadeaubon t.w.v. € 500,-. 

Met vriendelijke groet,

Talent Relations

ERVAREN WEBANALIST in Amsterdam
Ben jij een ervaren web analist en heb je interesse in conversie optimalisatie, segmentatie/personalisatie of reporting/dashboarding? Je kunt je bij onze opdrachtgever in één van deze richtingen verder ontwikkelen. Je werkt in het nieuwe en snelgroeiende Online Intelligence team, dat bestaat uit search-, web- en conversiespecialisten. Dit team verkent continu nieuwe wegen en vertaalt deze naar business kansen. Met Google Analytics Premium, Optimizely en Blueconic heb je de beste tools tot je beschikking. Je hebt ruime mogelijkheden voor opleiding, volgen van congressen en seminars, etc.

Voor hetzelfde team zoeken wij ook een JUNIOR CONVERSIE OPTIMALISATIE SPECIALIST. Ben jij een HBO- of WO-starter en kies je bewust voor een loopbaan binnen het vakgebied conversie optimalisatie / webanalyse? Dan is deze functie wellicht iets voor jou. Onze opdrachtgever leidt je op tot Conversie Optimalisatie Specialist.

 

WEBANALIST in Utrecht
Vind je het leuk om bij de marktleider in Huis-aan-Huis folder verspreiding de grootste online service voor online voordeel zoekers in Nederland neer te zetten? Ben je gedreven om te ondernemen en wil je werken binnen E-commerce? Dan is dit een functie voor jou!
Als webanalist maak je inzichtelijk wat de huidige prestaties van het online platform zijn en ben je in staat deze om te zetten naar concrete verbeteradviezen voor de online afdeling. Google Analytics en Power BI zijn de belangrijkste hulpmiddelen voor rapportage en webstatistieken. Voor meer verdieping initieert je usability onderzoeken en testen.

 

MARKETING INTELLIGENCE ANALIST in Amsterdam
Ben jij een met een aantal jaren ervaring in het vakgebied? Ga jij echt de diepte in op het vlak van data analyse en combineer je dit met een sterk advies? Dan is deze functie wellicht iets voor jou. Je werkt binnen een organisatie waar het denken en handelen vanuit (factbased) klantinzichten centraal staat. Op dit moment wordt er hard gewerkt om de stap naar Big Data in goede banen te leiden en wordt er veel aandacht besteed aan het ontsluiten van online databronnen. Je maakt deel uit van het team Marketing Intelligence. Dit team analyseert klantgedrag en vertaalt het door naar concrete en strategische adviezen voor marketing en management.

 

CONSULTANT DATABASE MARKETING in Amsterdam
Ter verdere uitbreiding van het team zijn wij weer op zoek naar Database Marketeers met 1-3 jaar werkervaring, die het leuk vinden om aan consultancy kant te werken (zowel vanuit kantoor als op locatie bij de klant).  Je hebt een actieve rol in de voorbereiding, uitvoering en evaluatie van (multi-channel) marketing campagnes. Je monitort en optimaliseert de datakwaliteit en dataloads, maakt klantselecties en verzorgt de uitvoering van de campagne en evalueert de resultaten. Je bent betrokken bij de ontwikkeling van nieuwe marketing campagnes. Daarnaast ben je ook bezig de data en campagneprocessen steeds te verbeteren. Junior kandidaten mogen ook reageren, er zijn 3 posities beschikbaar.

Voor dezelfde consultancy organisatie zijn wij op zoek naar een TECHNISCH EN FUNCTIONEEL BEHEERDER CAMPAGNE MANAGEMENT. Wil jij een actieve rol spelen in de voorbereiding, uitvoering en evaluatie van (multi-channel) marketing campagnes voor verschillende opdrachtgevers maar vind je het daarnaast leuk om meer technische taken uit te voeren zoals database beheer en bouwen van interfaces naar andere systemen (API's en ETL's)? Dan zijn wij op zoek naar jou!

 

JUNIOR/MEDIOR DATABASE MARKETING ANALIST in Hoofddorp
Klantgegevens worden steeds belangrijker en zijn key voor klantgerichte en relevante marketing. Vind jij het leuk om je met klantsegmentaties, analyses en campagnes bezig te houden? En wil je dit graag toepassen in de snelle en dynamische wereld van de telecom? Dan zijn we op zoek naar jou! Voor deze functie zoeken wij een slimme kop met een passie voor data, die de marketingafdeling van onze opdrachtgever voorziet van klantsegmentatie en doelgroep analyses. Met deze informatie kunnen de effectieve acties worden opgezet voor bestaande en nieuwe klanten in hun life cycle.


Recruitment in Marketing Intelligence
& Online Marketing

Talent Relations gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.