Inloggen
Nog niet geregistreerd? Schrijf nu in
Dit is
Talent Relations
Dit is
Talent Relations

 

In deze nieuwsbrief vind je een selectie van onze actuele vacatures. Voor een volledig overzicht kun je terecht op onze website. Je kunt onze vacatures ook volgen via LinkedIn.

Ken je anderen voor wie onze vacatures interessant zouden kunnen zijn? Mail ons de gegevens van de betreffende persoon, dan nemen wij graag met hem of haar op. Mocht jouw tip leiden tot de plaatsing van een kandidaat, dan belonen we je met een cadeaubon t.w.v. € 500,-. 

Met vriendelijke groet,

Talent Relations

 

CONSULTANT ONLINE INTELLIGENCE in Den Haag
Ben jij thuis in machine learning en wil je dit inzetten voor online profiling, personalisatie en social? Wil je meehelpen aan een optimale klantbeleving in de online kanalen? Heb jij een passie voor data en weet je hoe je die data zo optimaal mogelijk kunt inzetten voor website bezoekers en klanten? Dan is deze vacature op de afdeling Online van een grotere corporate organisatie echt iets voor jou!

 

INTERIM MANAGER CUSTOMER INTELLIGENCE  in Den Haag
In deze interim functie geef je leiding aan een team van database marketeers, architecten en analisten. Je vertegenwoordigt de afdeling customer intelligence door het actief aanbieden van richtinggevende, relevante klantkennis, zowel op strategisch als op tactisch niveau. Eén van de belangrijke doelen waar dit team een grote rol speelt is het programma Personalisatie, van deze manager wordt hierbinnen ook een proactieve rol verwacht.

 

TEAMMANAGER E-BUSINESS in Leiden
Als teammanager van het eBusiness team van dit online marketingbureau ben je verantwoordelijk voor de mensen en de business in het team. Je geeft leiding aan 15 online marketing consultants en client directors. De online marketing consultants zijn verantwoordelijk voor paid media campagnes zoals search engine en programmatic advertising. De client directors werken mee op de accounts en zijn overall verantwoordelijk voor de klantrelatie.

 

INTERIM DATA ANALIST in DEN HAAG
Voor een opdrachtgever in Den Haag zijn we op zoek naar een ervaren Data analist/ Database Marketeer voor de conversie/migratie voor het programma Centraal Data Project (CDP) ten behoeve van lopende en aanstaande systeem (m.n. B2B) migraties op het commerciële vlak en aangrenzende front- en back-office processen. Je bent beschikbaar voor minimaal 3 dagen per week voor een periode van 3 tot 4 maanden. Mogelijkheid tot verlenging.

 

TEAMLEAD CONSUMER & STRATEGIC INSIGHTS in Hoofddorp
Voor Sanoma zoeken we een teamleider, die zelf ervaring heeft met database onderzoek en -analyse, maar ook de nodige leidersschapskwaliteiten en ambities heeft. Consumer & Strategic Insights levert relevante consumenten inzichten en vooruitzichten, gebaseerd op geïntegreerde 360° consumenten-, database- en marktkennis en vertaalt dit naar actionable adviezen voor selecties, producten, en services. Daarmee slaat de afdeling een brug tussen consumentenbehoeften en de (lange termijn) winstdoelstellingen van de organisatie.

Voor dit team zoeken we ook een proactieve en salesgedreven CUSTOMER INTELLIGENCE ANALIST. Je draagt bij aan de creatie en exploitatie van een 360º klantbeeld binnen Sanoma door op basis van database analyse, statistische modellen en rapportages inzichten te creëren en deze actief uit te dragen.

 

BUSINESS INTELLIGENCE CONSULTANT in Nederland
Ben jij een zelfstandige professional in Business Intelligence en zou je het leuk vinden om bij een jonge en ambitieuze consultancy organisatie te werken? Dan is deze functie bij het BI kennisplatform dat je een vliegende start geeft in je BI carrière, iets voor jou!

Recruitment in Marketing Intelligence
& Online Marketing

Talent Relations gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.